Lene og Magnus 2018 / Paris

Untitled photo

"Vi giftet oss utenfor Paris, en helg i september 2018, og leide inn Jon og Åse-Kari til fotografering av hele bryllupsdagen, samt dagen-før-dagen-middagen. Vi kunne ikke vært mer fornøyd med valg av fotograf!

De er så profesjonelle, og rolige og flinke, og ikke minst; veldig, veldig hyggelige!

De har fanget så utrolig mange fine øyeblikk, og de var så hjelpsomme med å instruere oss og komme med forslag til posering og plassering. Jon skjønte eksakt hva jeg var ute etter, og har gitt oss bilder vi bare kunne drømme om! Vi er evig takknemlige for at de har tatt vare på vår dag slik som de har gjort, de har kapret minner vi skal ta med oss for alltid!"


Maren og Simen 2018 / Villa Malla 

Untitled photo

"Gift et halvt år i dag! Anbefaler Jon på det sterkeste. Han er svært profesjonell med god dialog og møter i forkant av bryllupet. Hele prosessen under bryllupet gikk som smurt og vi fikk fantastisk flotte bilder som vi ikke har sett maken til. Vi anbefaler han videre til våre nære venner av samme grunn "


Siri og Leon 2017 / Sandefjord

Untitled photo

"Anbefaler Jon på det sterkeste som fotograf for ditt bryllup! Svært ryddig i forkant, med god oppfølging og rask besvarelse av spørsmålene vi hadde. På selve dagen fanget han alle de viktige øyeblikkene, uten å ta oppmerksomhet. Vi er veldig fornøyd med bildene fra den store dagen, og veldig glad for at vi valgte heldagsfotografering! "

Katrine og Maths 2018 / Villa Malla 

Untitled photo

"Anbefaler Jon på det sterkeste. Profesjonell, behagelig og ikke minst dyktig. Vi ble så fornøyd med bildene fra vår store dag!"


Henriette og Thor 2016 / Villa Malla

Untitled photo

"Tusen takk for deres umerkelige tilstedeværelse ved vårt bryllup, som resulterte i de fineste bildene vi har sett! Dere er tvers igjennom profesjonelle, begavede og fantastisk kreative og hjelpsomme! Vi anbefaler dere varmt ved alle anledninger. "

Lene og Torstein 2017 / Losby Gods 


Untitled photo

"Vi giftet oss på Losby Gods 20 mai 2017 og leide inn Jon Maximilian Sandbu til heldagsfotografering fra klokken 11.00 til 23.00.

I forkant var vi i hyggelig møte med ham hvor vi gikk igjennom diverse i forbindelse med dette. Jon er lett og samarbeide med og han tok masse bilder uten noen form for forstyrrelser for gjestene.

Han har fanget opp mange morsomme, minneverdige situasjoner og glade ansikter. Og han ble tilogmed lengre enn han skulle, da bryllupsdans og kake ble litt senere en antatt, slik at vi også fikk fine bilder av dette.

Vi har nå en minnepenn full av flotte bilder og har hatt mye moro med å finne bilder til fotobok og bilder på lerret. Vi kan virkelig anbefale Jon som fotograf til ditt bryllup og anbefaler også heldagsfotografering. Fine minner for livet. Tusen takk for flotte bilder Jon. Hilsen fra Lene og Torstein Magnusson, lykkelig gift 1 år."


Linda og Tony 2017 / Hemsedal 

Untitled photo

"Tusen takk for nydelige bilder fra vårt bryllup 11.03.17.

Strålende innsats fra deg både før, under og etter bryllupet! Veldig behagelig fyr å ha med på en slik dag! Vi er veldig fornøyd med resultatet. Varm hilsen fra Linda og Tony. "

Therese og Kjetil 2016 / Oslo

Untitled photo

"Vi angerer ikke et sekund på at vi valgte å ha med Jon som fotograf gjennom hele dagen. Vi hadde i utgangspunktet kun tenkt halvdagsfotografering, men etter å ha hatt en runde med parfotografering og sett resultatene av det, var det en lett avgjørelse å konvertere til full dag!

Jon er svært behagelig å jobbe med, noe som gjør det er lett å slappe av foran kamera. Dette gjenspeiles i bildene, sjelden har vi sett så fotogene ut! Vi opplevde Jon som svært serviceminded, på tilbudssiden, profesjonell, positiv og oppmerksom. Han blandet seg godt sammen med gjestene på den store dagen, noe som har gitt mange flotte øyeblikksbilder.

Bildene både fra parfotograferingene og bryllupet traff hjerteroten så til de grader. Det er ikke få ganger tårene har rent, rett og slett fordi Jon evner å fange de helt spesielle øyeblikkene. Vi svært takknemlig for å ha fått foreviget så flotte øyeblikk å mimre tilbake på.

Det var stort å se på bildene fra bryllupet, spesielt siden den dagen gikk så fort, og det rett og slett ikke var så lett å ta inn alle inntrykkene. Jon anbefales på det sterkeste fra vår side. Vi kommer helt klart til å bruke han igjen dersom øyeblikket og situasjonen er tilstede."


Cecilie og Oscar 2016 / Hemsedal

Untitled photo

"Jon har fra første stund vært utrolig pålitelig og interessert. Han svarer raskt, møter deg i tide, er til å stole på og leverer et fantastisk stykke arbeid. Vi var aldri usikre på gjennomføringen med Jon. Han kartla forventningene våre nøye og planla fotograferingen svært godt. Han tar initiativ og er en ydmyk og behagelig fotograf å jobbe med. Vi opplevde at han strakk seg langt for å forevige vår dag akkurat slik vi ønsket og var svært fleksibel og åpen for impulsivitet. Bildene vi sitter igjen med kunne ikke vært bedre - vi vil anbefale han til alle! Jon er herlig å samarbeide med. Vi var også så heldige å få ha med fotografen Stefanie Haviv fra USA, som assisterte Jon hele dagen. Hun tok fantastiske bilder og var en solstråle som oste av positivitet og interesse. Sammen var de helt topp og vi ble litt oppslukt i denne skjønne flinke jenta som var kommet så langt nord for å kunne få jobbe med Jon denne dagen. Hun hadde kontaktet Jon utelukkende fordi hun syntes han tok så flotte bilder."


Róisín og Christopher 2016 / Hardanger


Untitled photo

"Where can I start? Jon is AMAZING! We are from Ireland and we decided to get married in Norway as we love the country and it's people so much. Jon not only captured exquisitely our wonderful wedding day, but also managed to capture everything we love about Norway too within our wedding photos. We have two boisterous toddlers, which are no easy challenge but Jon remained calm and very patient when photographing their playful behaviour. He also emitted a trustful presence, one in which our children were completely at ease to be around Jon. Jon worked so discreetly that in most of the photos, we were unaware that we were even being photographed! He was completely open to our own ideas also which was fantastic. His work is only top class and second to none. Our photos from our wedding day, thanks to Jon, are mind blowing. I would wholeheartedly recommend Jon to capture your special moments. I honestly cannot praise the man enough. He is a genius behind the camera. Go raibh míle maith agat ón Éire, Jon. A thousand thank yous from Ireland, Jon."


Lill Karin og Petter 2016 / Holmsbu

Untitled photo

"En mer behagelig fotograf skal godt gjøres!!! Vi valgte Jon til å følge oss på vår store dag. Ingen av oss er særlig komfortable foran kamera, men Jon fikk oss til å slappe av og glemme at han var der :) Han er profesjonell til fingerspissene og har et særs godt øye for detaljer. Bildene ble FANTASTISKE! Anbefaler Jon på det aller sterkeste!"


Miran og Niklas 2015 / Holmenkollen

Untitled photo

"Vi brukte Jon som vår bryllupsfotograf. Han er fantastisk! Han tolket våre ønsker og kombinerte dem med egne ideer, og tilsammen ble det kreativt og veldig vakre bilder! En uke etter bryllupet mottok vi alle bildene! Tusen, tusen takk! Jon anbefales på det aller varmeste"


Lisa og Stig 2014 / Eidsvoll

Untitled photo

"Vi var svært fornøyde med Jon M Sandbu som bryllupsfotograf. Han fanget de naturlige øyeblikkene fra dagen vår på en original og diskre måte .

Når det gjelder bildekvalitet kan vi si at den er like god som kvaliteten på servicen og hele opplevelsen generelt .Med andre ord valgte vi den 11.09.14 en fotograf som leste oss godt og tok sin oppgave på stort alvor"


Line og Andre 2014 / Tønsberg

Untitled photo

"Kunne ikke vært mer fornøyde med bryllupsbildene. Jon er en utrolig dyktig fotograf, og det var en glede å ha han med på heldagsfotografering :-)"


Karla og Jørund 2015 / Bærum

Untitled photo

"Jon og jeg jobbet sammen på en photoshoot og jeg ble såpass fornøyd med resultatet at jeg ville at han skulle ta kjærestebilder av forloveden min og meg.Jeg fortalte han litt om hvordan jeg ville ha det og han foreslo omgivelser og detaljer for photoshooten. Vi følte oss veldig avslappet sammen med han, noe som var bra siden det var første gang en profesjonell fotograf tok bilder av oss. Bildene ble fantastiske og vi skal bruke dem til selve bryllupet og trykksaker til bryllupet!

Vi er storfornøyde og planlegger en photoshoot til like før bryllupet neste år! Jeg anbefaler ham på det sterkeste! Dyktig ,ærlig, engasjert og kreativ!"


Lill-Karin og Tom-Erik 2011

Untitled photo

"Vil bare takke på vegne av oss begge for jobben du gjorde. Spesielt vil jeg trekke frem måten du opptrådte på, du var veldig diskrét og meget høflig i samtalene våre. 

Veldig behagelig kundebehanlig som gjorde at vi ønsker å bruke deg til å fange øyeblikk andre ganger også. Som rimelig fersk er det jo naturlig å være ydmyk som du i aller høyeste grad er, og jeg håper du klarer å bevare denne siden av deg selv når du får flere meritter å skryte av.

For ved siden av å være fotograf skal du også være god selger, og i settinger som dette er det rimelig krise om selgeren er påtrengende.

Og når det gjelder bildene så ser de fantastiske ut! Det bildet du tok av mannen med stokken som du har lagt ut på siden din bør få en pris i mine øyner. En bedre illustrasjon på sinnsro og lykke skal man lete meget lenge etter! Mvh Tom-Erik Lukkedal" 


Iselin og Thor-Henrik 2014


Untitled photo

"Vi hadde Jon Sandbu som vår bryllupsfotograf til vårt bryllup. En hyggelig, dyktig, profesjonell og forståelsesfull fotograf. Han var også veldig flink til å utnytte godt den lille tiden vi hadde til å ta fantastiske brudebilder på vår store dag. Et profesjonelt firma du kan stole på. Vi vil mer enn gjerne gi våre beste anbefalinger"


Celine og Jon 2014 / Fornebu

Untitled photo

"Helt fantastiske bilder, og en utrolig hyggelig og profesjonell fotograf! Kan anbefales på det sterkeste "

2019 © Jon Maximilian Våga Sandbu. ALL RIGHTS RESERVED. /  Maximilian photography - Org number: 995646331.


Powered by SmugMug Owner Log In